Kezdőlap Országos Esemény-Országos Hosszú Katinka először szólalt meg, mióta eldőlt, nem lehet ott a párizsi...

Hosszú Katinka először szólalt meg, mióta eldőlt, nem lehet ott a párizsi olimpián

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónk először szólalt meg, mióta eldőlt, nem lehet ott a párizsi olimpián. A 35 éves magyar úszó az elmúlt hónapokban az országos bajnokságon, az AP Race London International 2024 elnevezésű nemzetközi viadalon és néhány napja a római Sette Colli (Hét Domb) nevű versenyen is medencébe ugrott annak érdekében, hogy megússza az olimpiai részvételhez szükséges szintidőt, ez végül azonban nem sikerült neki, amivel eldőlt, hogy nem lehet ott a párizsi ötkarikás játékokon. Hosszú Katinka a közösségi oldalán most első ízben szólalt meg, mióta kiderült, nem vehet részt az olimpián.
,,Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker? Nekünk egy nagyon boldog évünk van. Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül?”

Forrás: M4 Sport