Június utolsó hetében a Tisza-tónál működő vendéglátóhelyeket ellenőrizte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első célterületének tapasztalatai kedvezően alakultak: a higiénia és az élelmiszerek kezelése területén is javuló tendenciát észleltek a felügyelők – közölte a Nébih az MTI-vel kedden. Mindössze 51 kilogramm terméket vontak ki a forgalomból, és 2 esetben indítottak eljárást.Felidézik: június 14-étől rendelte el Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár a nyári szezonális ellenőrzés-sorozatot, mely idén is egy-egy jelentősebb területre fordít kiemelt figyelmet. A vizsgálatok középpontjában – a tavalyihoz hasonlóan – a vendéglátóhelyek higiéniai állapota, az alapanyagok nyomonkövethetősége és megfelelősége, valamint azok kezelésének ellenőrzése állt.Közölték, hogy az eredmények összességében pozitívak, és a tavalyi ellenőrzéshez képest javuló tendenciát mutatnak. Képforrás: index.hu
Kezdőlap Országos Esemény-Országos Javuló eredmények a Tisza-tavi nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzésen
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Tudod, miért van Japánban egy víz alatti postaláda?
Egy nagyon is okos ötlet eredményeként.
Bár a szigetországban nem szenvednek hiányt turistákból, a tengerparti Susami városka kimaradt a turistaözönből, így a város vezetői összedugták...