Kezdőlap Helyi Esemény Augusztus 20-ig fogad a sátoraljaújhelyi Távhő szolgáltató leürítési kérelmeket a társasház kezelőktől

Augusztus 20-ig fogad a sátoraljaújhelyi Távhő szolgáltató leürítési kérelmeket a társasház kezelőktől

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár van még jópár hét a fűtési szezon megkezdéséig, azonban addig van egy fontos dátum, amelyre a távhővel ellátott lakások tulajdonosainak érdemes odafigyelniük, főleg azoknak, akik felújítást terveznek. Szabadka Sándor a sátoraljaújhelyi Távhő üzletág vezetője elmondta, hogy a nyári időszakban szükséges elvégezni azokat a felújításokat, amelyekbe beletartozik többek között a radiátorcsere is. Ezeket azonban augusztusban be kell fejezniük a lakás tulajdonosoknak, hiszen a Távhőnek fel kell készülnie a fűtési szezonra.

Szabadka Sándor elmondta, hogy hivatalosan szeptember 15-től kezdődik a fűtési szezon. Kiemelte, hogy ha már elindult a fűtés és valami gond lenne a radiátorral, akkor ne légtelenítsék. Amennyiben a probléma tovább fent áll, akkor a házkezelő felé tegyék meg a bejelentésüket a lakosok.