Kezdőlap Helyi Esemény Az ÉSZAKERDŐ Zrt. hatodik alkalommal fogadja az Erdei Vándortábor Programban résztvevőket

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. hatodik alkalommal fogadja az Erdei Vándortábor Programban résztvevőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. hatodik alkalommal fogadja a Zempléni-hegység erdeit felfedezni kívánó fiatalokat és kísérőiket az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Erdei Vándortábor Programba-írja sajtóközleményében a Zrt. Az útvonal népszerűsége töretlen, 2024-ben a lehetséges 22 időpontból 21-ben érkezik csoport. Az idei nyáron is kiemelkedő érdeklődést tapasztalnak a vándortáborozók részéről, hiszen gyakorlatilag megállás nélkül, augusztus közepéig érkeznek heti három alkalommal a csoportok. Kiemelték: kifejezetten nagy létszámú csapat jön, így várhatóan több mint 600-an ismerkedhetnek meg a Zemplén vadregényes világával ? tájékoztatott Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója. A szervezők a zempléni útvonalat úgy alakították ki, hogy a hosszabb, körtúra jellegű-, és a rövidebb, táborhelyváltó túrák váltakoznak. A rövidebb túrák napjain olyan programokat kínálnak a résztvevőknek, amelyek bemutatják a helyi különleges látnivalókat.
A hét folyamán jellemzően 70-90 kilométert járnak be a résztvevők. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2019 óta vesz részt az Erdei Vándortábor Programban a zempléni útvonal szervezésével.