Kezdőlap Helyi Rászoruló gyerekek iskolakezdési támogatására várja az adományokat a Baptista Szeretetszolgálat vármegyénkben is

Rászoruló gyerekek iskolakezdési támogatására várja az adományokat a Baptista Szeretetszolgálat vármegyénkben is

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kétezerötszáz rászoruló kisgyerek iskolakezdését segítené Sulipakk kampánya keretében a Baptista Szeretetszolgálat – tájékoztatott a szervezet.A kampány már elkezdődött és szeptember 6-ig tart – tartalmazza a közlemény. Emlékeztettek arra: a segélyszervezet munkatársai és önkéntesei az elmúlt évben kétezerötszáz tanszercsomagot osztottak ki elsősorban az ország legszegényebb vidékein, jellemzően Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj- Zemplén vármegyékben és Baranyában. A közleményben idézik Szilágyi Bélát, a Baptista Szeretetszolgálat elnökét, aki hangsúlyozza, hogy a segélyszervezet egész éven át igyekszik segítséget nyújtani a rászoruló családoknak ruhaneművel és tartós élelmiszerrel. Ugyanakkor a Sulipakk kampány keretében, egyebek mellett füzeteket, tolltartót, ragasztót, gyurmát, kulacsot, tornazsákot, iskolatáskát várnak, hogy ezzel is megkönnyítsék a nehéz helyzetben élő gyermekek tanévkezdését és hozzájáruljanak tanulmányaik sikeres elvégzéséhez.