Kezdőlap Országos Esemény-Országos Nagyon sajnáltam a fiúkat a kiesés után – Chema Rodríguez az olimpiai...

Nagyon sajnáltam a fiúkat a kiesés után – Chema Rodríguez az olimpiai szereplésről

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint ismert, Chema Rodríguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya rendszeresen megosztja gondolatait a szövetség honlapján vezetett blogjában. Így tett most is, immáron kilencedik alkalommal. A szakvezető két és fél héttel az olimpia számunkra utolsó meccsét követően értékelte a tapasztalatait, de már előre is tekintett. A blogbejegyzést tartalmi változtatás nélkül közöljük.
Nagyon sajnáltam a fiúkat a kiesés után, és persze a szurkolókat is. Visszanéztem a meccseinket, és az olimpia legnagyobb részében jó teljesítményt nyújtottunk, de több szerencse kellett volna. Argentína nem tudott pontot szerezni, így öt csapat pályázott a csoportunkban a továbbjutásra, és csak négy jutott tovább, sajnos mi voltunk ennek a listának a végén. Minden tornán rendkívül fontos az első meccs, most már jól látszik, hogy Egyiptom ellen az első félidőben hiányzott az olimpiai rutin, mert minden világversenyt nehéz elkezdeni, de ebből a szempontból az olimpia még speciálisabb, voltaképpen nem is modellezhető – nyilatkozta az edző.

Forrás: Nemzeti Sport