Két hetes szakmai gyakorlaton vettek részt Franciaországban a sátoraljaújhelyi Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium cukrász tanulói. Az intézményben már több éve szerveznek ilyen tanulmányi utakat, ahol a diákok és a pedagógusok is sok tapasztalattal gazdagodhatnak és mélyíthetik el jobban tudásukat a választott szakmában. Egy pályázat keretében választották ki a diákokat erre az utazásra, egyfajta állásinterjún kellett részt venniük- mondta el híradónknak Balázs Hajnalka az oktatási intézmény pedagógusa.
NEKED AJÁNLJUK
Veszélyes lehet a gyerekek számára a jégkása fogyasztása
A nyári hónapok egyik legkedveltebb hűsítő itala a jégkása, főleg a gyerekek körében. Ennek fogyasztása azonban az egészségügyi szakértők szerint, akár súlyos következményekkel...